MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

sâmbătă, 28 mai 2011

MEC Design Mercedes SLS 63 AMG





Ca sa fiu sincer, sunt trei lucruri pe care le-am detestat la SLS AMG inca de cand a aparut: primul e faptul ca nu arata nici pe jumatate la fel de bine ca legendarul SLR, in al doilea rand are aceste portiere aripa, asa numitele Gullwing, imi plac in general masinile cu portiere normale. Al treilea element care mi-a displacut e lipsa partiala a originalitatii design-ului, partea din spate semanand foarte mult cu cea a modelelor Porsche, mai ales la nivelul stopurilor.

Dar noua creatie a celor de la MEC Design chiar imi place, e prima oara cand pot spune acest lucru. Chiar daca aceste portiere pe care nu le pot suferi continua sa echipeze SLS-ul, recunosc ca acest kit de caroserie ma face sa uit macar de restul imperfectiunilor mentionate mai sus. Pachetul vine cu doua buze pentru spoilerul frontal si optional, cu LED-uri pentru condusul pe timp de zi. Bara spate include trei variante stilistice: Extreme, Formula sau GT3. De asemenea, clientii au la dispozitie fuste laterale cu 4 LED-uri pe fiecare parte. Inafara, de fustele laterale, toate celelalte component pot fi realizate din fibra de carbon.

Tunerul ofera jante mecxtreme3 de 10,5x20 cu anvelope de 265/30 ZR 20 pe fata, dimensiunile jantelor spate fiind de 11,5x21, acestea sunt imbracate cu anvelope de 295/25 ZR 21.

La interior, intalnim un volan ergonomic, insotit de elemente din fibra de carbon sau acoperite cu piele sau Alcantara. Alte delicii ar fi padelele din carbon, covorase speciale MEC, etc.

Via | MotorWard

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu