MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

joi, 16 decembrie 2010

Mercedes va lansa A-Klasse AMG

Motorul de 4 cilindri si 2.0 litri a versiunii AMG a modelului german va fi capabil sa dezvolte 320 de cai putere. Masina va fi echipata cu tractiune integrala. Rivalii noului A-Klasse Amg vor Audi RS3, Volkswagen Golf R si BMW Seria 1 M. Mercedes A-Klasse AMG va va beneficia de platforma MFA (Modularean Frontantriebs-Architecktur).

Sasiul modelului poarta codul W 176. Noul A-Klasse va prelua multe elemente estetice de pe F800 Style. Conceptul va fi lansat la Salonul Auto de la Shangai.

Cel mai performant A-Klasse din istorie va fi incaltat cu jante din aliaj usor de 18 inch. Tevile de esapament vor fi imbracate in crom. Kit-ul de caroserie va spori semnificativ alura agresiva a masinii. Conform unor surse, modelul se va numi A25 AMG. Propulsorul va fi echipat cu o turbina twin-scroll.

Modelul german va beneficia de o cutie de viteze cu 6 trepte cu doua ambreiaje. Sistemul de tractiune integrala a fi de tip Haldex si va avea mai multe placi. In acest mod, puntea spate va avea mai multa putere.

Via | Automarket
Foto | Autocar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu