MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

vineri, 31 decembrie 2010

Video: conceptul BMW Vision EfficientDynamics a fost spionat in Abu Dhabi necamuflat



Cei de la Teamspeed au reusit sa faca niste poze celebrului concept in cadrul unor teste sau filmari care aveau loc in Abu Dhabi. Acest lucru ramane un mister deocamdata.

E posibil ca versiunea de serie a bolidului bavarez sa arate exact ca in aceasta imagine. Cu siguranta inimile fanilor marcii din Munchen tresalta de bucurie vazand pentru prima oara posibila versiune de serie a conceptului neacoperita de camuflaj. Cea mai evidenta modificare o constituie portierele, care de aceasta sunt total transparente, ele sporind caracterul futurist al masinii. De asemenea, capota a fost redesenata.

Zilele trecute circula zvonul prin presa de specialitate ca varianta de serie a lui Vision s-ar putea numi i8.

BMW i8/Vision EfficientDynamics ascunde sub capota un motor turbodiesel de 1.5 litri cu 3 cilindri. Acesta e insotit de doua motoare electrice. Trenul de propulsie hibrid e capabil sa livreze 356 de cai putere si un cuplu de 800 de Nm. Astfel, masina poate atinge 100 de km/h in 4.8 secunde si o viteza maxima de 250 de km/h. Ma simt un pic dezamagit, fiindca atunci cand o privesc, am senzatia ca am de-a face cu o masina mult mai rapida. Consumul lui i8 este de doar 3.76 litri/100km.

Totusi, e posibil ca masina din imagine sa fie un alt concept.

Versiunea de serie a lui BMW i8/Vision EfficientDynamics e programata sa debuteze in 2013. Pretul modelului este fixat la 173 000 de euro.

Via | WorldCarFans

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu