MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

marți, 4 ianuarie 2011

Varianta break a lui Ferrari 612 Scaglietti va fi prezenta la Geneva

Ferrari va aduce la Salonul Auto de la Geneva din martie o versiune break a modelului 612 Scaglietti. Acesta va fi mai exact un hatchback cu doua usi, dar al carui posterior va fi similar cu cel al unui break.

E adevarat, este vorba de un model mult mai practic decat ce am vazut pana acum in gama Calutului Cabrat. Dar cu siguranta multi puristi nu vor agrea acest model.

Desi la inceput, Ferrari a luat in considerare ideea ca acest model sa fie inlocuitorul lui 612 Scaglietti, in cele din urma compania italiana a decis ca cel mai bine ar fi sa aduca acest model la Geneva doar pentru a vedea reactia publicului in fata acestui supercar.

Cat despre motorizare, nu sunt cunoscute detalii pentru moment. Unii zvonuri indica un sistem de propulsie hibrid, insa e posibil ca cei de la Ferrari sa ia in considerare echiparea acestui model cu un motor V12 in partea frontala. Probabil varianta break a lui Scaglietti va beneficia de o trasmisie manuala robotizata, pentru o eficienta mai mare in ceea ce priveste confortul si performantele.

Via | Automarket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu