MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

luni, 13 decembrie 2010

Poze spion: noul SUV Mazda

Fotografii au surprins un SUV misterios al celor de la Mazda in cadrul unor teste. Numele modelului nu este cunoscut deocamdata, insa prototipul din poze se numeste CX.

Pozele releva faptul ca noul model va fi un model mai mic in dimensiuni ca CX-7, poate si ca motorizare. Unele surse spun ca modelul derivat din acest prototip va fi lansat peste 2-3 ani.

Referitor la motorizari, viitorul model va fi echipat cu noile motoare Sky-G si Sky-D a celor de la Mazda, in acest fel consumul si emisiile nocive vor fi semnificativ reduse. Modelul CX-7 nu a fost foarte bine primit pe unele piete, datorita faptului ca era disponibil doar cu o motorizare pe benzina. Acest lucru i-a determinat pe cei de la Mazda sa introduca in gama si o versiune diesel, pentru a elimina handicapul vanzarilor.

La posterior, putem observa faptul ca stopurile sunt identice cu cele ale lui CX-7. Partea din fata a suferit modificari serioase, datorita acestui camuflaj japonezii au reusit sa o imbrace intr-un mister adanc. Din lateral, nu exista nici o schimbare.

Via | Automarket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu