MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

joi, 23 decembrie 2010

Mercedes-Benz C-Klasse facelift



Noul C-Klasse prezinta unele modificari atat la interior, cat si la exterior. Din punct de vedere estetic, nemtii au pus mai mult accent pe interior. La nivelul caroseriei, facelift-ul beneficiaza de o bara fata redesenata, o grila modificata si niste faruri care prezinta de asemenea unele schimbari, ele avand o extindere inspre aripi. Ca optiune, Mercedes ofera pentru C-Klasse o instalatie bi-xenon, prin care blocurile optice vor avea LED-uri de forma literei C. In ceea ce priveste posteriorul, facelift-ul beneficiaza de stopuri cu LED-uri si o bara restilizata.

Dupa cum va spuneam, interiorul a primit cele mai importante schimbari. Astfel, o buna parte a elementelor din plastic au fost eliminate. Modelul este echipat cu un volan nou, un bord redesenat, diverse insertii din lemn, fante de aerisire si multe altele. Constructorul german isi rasfata clientii oferindu-le ca deliciu optional un ecran cu rezolutie mare pentru sistemul multimedia.

In ceea ce priveste motorizarile, sistemul Start/Stop va exista in standard pe toate variantele, cu exceptia versiunilor 4Matic. Datorita acestui sistem si a altor elemente noi implementate asupra motorizarilor, inginerii germani au reusit sa reduca semnificativ combustibilul in cazul intregii game C-Klasse. Din 2011, Mercedes va introduce transmisia 7G-Tronic si in cazul gamei C-Klasse. Insa ea va fi introdusa la inceput pe modelul C250 CDI 4Matic. Trebuie mentionat faptul ca fabricantul german a implementat pe C-Klasse facelift si sistemele Attention Assist si Distronic Plus.

Lansarea pe piata va avea loc in ianuarie 2011.

Via | Automarket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu