MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

joi, 9 decembrie 2010

Aston Martin One 77 s-a vandut in doar 60 de exemplare din 77

Aston Martin One 77 nu a avut parte decat de 60 de clienti, spre surprinderea multora, desi erau disponibile 77 de exemplare.

Capodopera britanica are un pret de 1.4 milioane de euro. Sub capota bolidului zace un motor de 750 de cai putere care dezvolta un cuplu de 750 de Nm. Mai bine de jumatate din cei 60 de posesori ai modelului britanic au cumparat in cele din urma si un Cygnet, derivat din Toyota IQ.

In scopul de a comercializa si celelalte 17 exemplare de One 77, constructorul britanic intentioneaza sa faca un tur de prezentare a bolidului in Asia, printre destinatii as putea enumera tari ca Japonia, Singapore, Hong Kong, Taipei si China.

Viitorul Aston Martin One 77 va fi echipat cu cel mai puternic motor aspirat din lume, acesta fiind un agregat V12 are va dezvolta 740 CP si un cuplu de 750 Nm. Modelul va atinge 100 de km/h in doar 3.5 secunde. Viteza maxima va atinge valoarea de 355 de km/h.

Cutia de viteze Graziano este una modificata, asemanatoare cu cea de pe modelul DBS. Prin intermediul ei puterea este transmisa puntii spate.

Caroseria este construita din fibra de carbon, iar multumita acestui fapt, bijuteria britanica atinge are o masa totala de numai 1500 de kg.

Via | Automarket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu