MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

miercuri, 5 ianuarie 2011

Hyundai a lansat un al doilea teaser cu modelul Veloster

Constructorul coreean a oferit fanilor inca un teaser cu noul Veloster, care va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Poza lansata de Hyundai releva faptul ca noul Veloster nu reprezinta nimic semnificativ din punct de vedere estetic. Nu intalnim nimic neconventional in cazul portierelor. Bordul ne intampina cu un design discret si destul de placut. Hayon-ul ne arata destul de imprecis o luneta separata, similara celei de pe Honda CR-Z.

La inceput, Hyundai Veloster va fi disponibil doar cu un motor de 1.6 litri pe benzina, care va produce 140 de cai putere. Undeva la sfarsitul acestui an, Hyundai va oferi si o cutie de viteze automata, dar care va fi optionala. Constructorul va oferi si unele unitati diesel ale acestui model, insa nu la inceput. Totusi, Hyundai isi va rasfata clientii cu un motor motor turbo de 200 de cai putere. Aceasta versiune de top va fi echipata in premiera cu o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

S-ar putea ca noul Hyundai Veoster sa fie dezvaluit oficial chiar in prima zi a Salonului Auto de la Detroit, in data de 10 ianuarie.

Via | Automarket

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu