MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Mercedes C63 AMG facelift a fost dezvaluit

Au aparut primele imagini cu versiunea de performanta din gama C-Klasse. Noul C63 AMG promite sa fie un adversar redutabil pentru M3-ul bavarezilor. Noul C63 AMG prezinta modificari serioase, atat la nivel estetic, cat si mecanic.

Modelul preia multe elemente estetice de la varianta standard a lui C-Klasse cum ar fi: farurile in forma literei L, grila fata si luminile cu LED implementate asupra barei frontale. De asemenea, jantele de 18 inch au fost revizuite, in spatele lor ascunzandu-se niste frane modificate.

Cel mai surprinzator element e faptul ca nemtii au decis sa pastreze sub capota acelasi motor V8 de 6.2 litri de 445 de cai putere, in locul noului motor biturbo de 5.5 litri. Totusi, pentru clientii cu conturi bancare mai generoase, exista optiunea unui pachet de performanta, datorita caruia unitatea de sub capota va fi capabila sa atinga 474 de cai putere, iar limitatorul care opreste acul vitezometrului la maxim 280 km/h este eliminat.

Inginerii germani au implementat pe noul model transmisia MCT cu sapte trepte, care ajuta la reducerea consumului cu 10%. Versiunea de performanta a lui C-Klasse face sprintul de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde, in cazul versiunii sedan, break-ul atingand suta in 4.5 secunde, daca este implementat pachetul de performanta.

Mercedes-Benz C63 AMG este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea incepand cu vara aceasta.

Via | AutoExpress

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu