MOTORING INFO
Cufunda-te in fascinanta lume a exclusivismului
Acasa English

sâmbătă, 25 iunie 2011

Jeep Cross Bike Concept: Prima motocicleta Jeep?





Oare ce mai e si asta? Cand spui Jeep, 50% se gandesc la Jeep Grand Cherokee iar restul isi concentreaza atentia la celebrul si adorabilul Wrangler. Cu siguranta nici macar unuia nu i-a trecut vreodata prin minte ca ar putea aparea vreodata asemenea minunatie, o motocicleta Jeep?

Dar se oare ca designer-ul Kyle Robie vrea sa ne ofere o lectie de imaginatie tuturor prin noua lui creatie, care e realizata pentru a se adapta foarte bine atat pe strada cat si in afara ei, in 2025.

Jeep Cross este echipat cu un sistem de propulsie hidroelectric, motorul electric avand rol de compresor, acesta fiind insotit de o pompa hidraulica. Acumulatorul este amplasat intr-un compartiment care ofera o foarte usoara accesibilitate. Acumulatorul este echipat cu 3 bare pe lateral si cu sapte pe scaun. Basculele ofera o usoara protuberanta, pentru un echilibru sporit.

Adevarul e ca acest design futurist nu prea e pe gustul meu, pare dintr-un viitor mult prea indepartat. Chiar si asa, cu siguranta motocicletele din 2025, nu cred ca isi voi pierde mult din design-ul actual, vor fi mult mai elevate, dar vor pastra multe elemente ale vremurilor actuale.

Via | TopSpeed

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu